Актуални покани:

Проект с наименование „Подобряване на производствения капацитет и увеличаване обема на износа в ЕТ Емтекс 05 - Амедия Пашова“, финансиран по ОП „Иновации и конкурентоспособност“, на стойност 258 527.00 лв. и с безвъзмездна финансова помощ в размер на 90% – 232 674.30 лв. е изпълнен от  „Емтекс-05“ гр. Златоград и е първият голям финансиран европейски проект на фирмата.

Фирмата се развива и занимава в сферата на шивашката индустрия, като първите произведени облекла са в областта на модата за известни български и европейски брандове, специализира в производството на работно, медицинско и военно облекло за страни от Европейския Съюз - Германия, Италия, Испания, Франция.

С изпълнението на проекта, фирменият капацитет се подобри чрез закупуване на производствено оборудване като дълготрайни материални активи - 64 шевни машини (среден и тежък клас и кроялна техника).

Осъществяването на проекта доведе до благосъстоянието на „Емтекс-05“ с повишиване конкурентоспособността на предприятието, увеличаване капацитета на количествения обем, намаляване консумацията на ресурси и енергия, което за европейските фирми е основен приоритет, както и доразви устойчивостта на експортния потенциал.

Като резултат от придобиването на активите от проекта, предприятието осигури достъп до развиване на възможностите и потенциала си, като в края на годината постигна всички от заложените си цели, една от които е положителен ефект върху работниците именно тяхната гъвкавост и приятна, модерна, и европейска работна среда.

Контакти: 4980 гр.Златоград, 

ул.Славей №1, 

Телефонен номер: +359 888 151 658

 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com