Актуални покани:

Чрез МИГ Кирково-Златоград, предприятие ’’Кирково’’ ООД  успешно реализира проект с наименование „Повишаване на производителността и експортния потенциал на „Кирково“ ООД“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Стойността на проекта е 357 400 лв. с безвъзмездна финансова помощ - 90 %  за реализиране на основната проектна дейност – закупуване на роботизирана система за заваряване.

Подкрепата по проекта за закупуване на системата позволи значително повишаване производителността на свързаните операции и допълнителната безопасност на работните места с висок риск.  

Също така се постигна автоматизиране и намаляване на грешките при производствения процес, осигури се възможност за по-голяма гъвкавост при употребата на материалите и се намали времето, необходимо за пренастройка на машините за осъществяването на различните етапи от процеса на заваряване.

Така се постигнаха целите за висока точност, както и оптимизиране в максимална степен на междуоперационните времена и най-вече времето за настройка и програмиране на производствените процеси по заваряване.

През последните години компанията е ориентирана главно към международния пазар – Германия, Франция, Дания, Швейцария, Италия и др., както и изпълнява поръчки за български компании.

В компанията работят високо мотивирани и дългосрочни служители, които непрекъснато разработват, тестват и произвеждат иновативни решения за техните клиенти в собствените производствени отдели.

 

www.kirkovo-ltd.com 

ул. Димитър Благоев, 29

6884 Кирково, България

тел.: +(359) 3679 2233

тел./факс: +(359) 3679 2783

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com